Ingrediente:
3 linguri de cacao
1 cana de lapte
2 cani de zahar
2 cani de faina
3 sferturi de pachet de unt
3 oua
1 lingurita de praf de copt
esente.
50 gr ciocolata topita
Se amesteca zaharul cu cacaoa si laptele si se pun la foc. Cand zaharul e topit se adauga 3 sferturi de pachet de unt
Dupa ce se topeste untul se pune compozitia la racit. Din aceasta compozitie opriti o jumatate de cana separat . Dupa ce s-a racit amestecam in compozitia din cratita 3 galbenusuri si apoi adaugam 3 albusuri batute spuma, faina si praful de copt plus esente . Se unge tava cu margarina si se presara faina. Se pune la cuptor.
3 linguri de cacao
1 cana de lapte
2 cani de zahar
2 cani de faina
3 sferturi de pachet de unt
3 oua
1 lingurita de praf de copt
esente.
50 gr ciocolata topita
Se amesteca zaharul cu cacaoa si laptele si se pun la foc. Cand zaharul e topit se adauga 3 sferturi de pachet de unt
Dupa ce se topeste untul se pune compozitia la racit. Din aceasta compozitie opriti o jumatate de cana separat . Dupa ce s-a racit amestecam in compozitia din cratita 3 galbenusuri si apoi adaugam 3 albusuri batute spuma, faina si praful de copt plus esente . Se unge tava cu margarina si se presara faina. Se pune la cuptor.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu