luni, 14 martie 2011

Negresa cu glazura de ciocolata

115 gr unt 1/4 cana cacao 3 oua 1 cana zahar 1 cana faina
1 lingurita praf de copt
1 cana nuci tocate
1 lingurita vanilie
Glazura:
2 cani zahar pudra
8 linguri cacao
50 gr ciocolata topita
2-3 linguri frisca
1 esenta de rom
Se bat ouale spuma, apoi se adauga treptat zaharul. Intr-o oala mica se topeste untul cu cacaoa la foc mic, dupa care se toarna peste amestecul cu oua. Se combina faina cu praful de copt si jumatate din cantitate se adauga peste aluatul de blat; cealalta jumatate se amesteca cu nucile pisate si de abia apoi se incorporeaza in aluat, dupa care se pune esenta de rom. Glazura; Se amesteca zaharul pudra cu vanilia, cacaoa ,esenta, ciocolata topita si cu atata frisca cat sa aiba consistenta pe care o doriti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu