250 gr de nuca de cocos
150 gr biscuiti
180 gr margarina Rama Maestro
150 gr zahar
200 gr ciocolata de lapte
300 ml lapte
1 plic glazura Dr Oetker.
Amestecati margarina, zaharul si laptele intr-o craticioara, tineti pe foc pana cand margarina se topeste.
Luati de pe foc si adaugati nuca de cocos
Sfaramati biscuitii si adaugati-i compozitiei de cocos. Amestecati din nou.
Turnati compozitia rezultata intr-o forma captusita cu folie alimentara (transparenta) si nivelati. Rupeti ciocolata bucatele si topiti-o la microunde pentru 1 minut si-un pic
Se da la frigider pana la momentul servirii. Deasupra se pune glazura de la Dr Oetker
150 gr biscuiti
180 gr margarina Rama Maestro
150 gr zahar
200 gr ciocolata de lapte
300 ml lapte
1 plic glazura Dr Oetker.
Amestecati margarina, zaharul si laptele intr-o craticioara, tineti pe foc pana cand margarina se topeste.
Luati de pe foc si adaugati nuca de cocos
Sfaramati biscuitii si adaugati-i compozitiei de cocos. Amestecati din nou.
Turnati compozitia rezultata intr-o forma captusita cu folie alimentara (transparenta) si nivelati. Rupeti ciocolata bucatele si topiti-o la microunde pentru 1 minut si-un pic
Se da la frigider pana la momentul servirii. Deasupra se pune glazura de la Dr Oetker
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu