BLATUL:
5 oua, 320 gr zahar, 14 linguri mari coca-cola coca-cola, 1 praf de copt, 1-2 linguri mari cacao, 200 gr faina. CREMA:
- 1/2 l lapte, 5 linguri mari faina, 250 gr zahar, zahar vanilat sau esenta de vanilie. 250 gr margarina Rama Maestro 150 gr nuca de cocos Albusurile cu praful de copt se bat spuma bine, se adauga apoi zaharul treptat, apoi galbenusele si coca-cola, iar la sfarsit se adauga faina si caca Dupa ce punem faina ,se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se pune blatul la cuptor. Crema: Cam jumatate din cantitatea de lapte se pune la fiert, iar cealalta jumatate se amesteca cu celelalte ingrediente. Cand laptele de pe foc fierbe, se adauga amestecul si se fierbe pe abur. Dupa ce s-a facut, se lasa sa se raceasca, dupa care adaugam 250 gr margarina si 150 gr cocos si se amesteca bine totul.. Blatul nu foarte cald se taie in jumatate si se umple cu aceasta crema. Deasupra se orneaza cu ciocolata topita.
5 oua, 320 gr zahar, 14 linguri mari coca-cola coca-cola, 1 praf de copt, 1-2 linguri mari cacao, 200 gr faina. CREMA:
- 1/2 l lapte, 5 linguri mari faina, 250 gr zahar, zahar vanilat sau esenta de vanilie. 250 gr margarina Rama Maestro 150 gr nuca de cocos Albusurile cu praful de copt se bat spuma bine, se adauga apoi zaharul treptat, apoi galbenusele si coca-cola, iar la sfarsit se adauga faina si caca Dupa ce punem faina ,se amesteca usor cu o lingura de lemn. Se pune blatul la cuptor. Crema: Cam jumatate din cantitatea de lapte se pune la fiert, iar cealalta jumatate se amesteca cu celelalte ingrediente. Cand laptele de pe foc fierbe, se adauga amestecul si se fierbe pe abur. Dupa ce s-a facut, se lasa sa se raceasca, dupa care adaugam 250 gr margarina si 150 gr cocos si se amesteca bine totul.. Blatul nu foarte cald se taie in jumatate si se umple cu aceasta crema. Deasupra se orneaza cu ciocolata topita.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu