1 pachet margarina Rama Maestro
3 oua
250 gr zahar
500 gr faina
1 pliculet praf de copt
400 gr nuci
1 borcan gem acrisor
Se amesteca margarina cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, faina si praful de copt.
Din coca rezultata pastram in jur de 250 gr deoparte. Se tapeteaza o tava cu faina si se intinde restul de coca. Se unge cu gem si se presara nuca taiata marunt, iar deasupra se toarnia albusurile batute spuma.
Peste, se rade coca pusa deoparte, apoi se da la cuptor pentru o ora.
3 oua
250 gr zahar
500 gr faina
1 pliculet praf de copt
400 gr nuci
1 borcan gem acrisor
Se amesteca margarina cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, faina si praful de copt.
Din coca rezultata pastram in jur de 250 gr deoparte. Se tapeteaza o tava cu faina si se intinde restul de coca. Se unge cu gem si se presara nuca taiata marunt, iar deasupra se toarnia albusurile batute spuma.
Peste, se rade coca pusa deoparte, apoi se da la cuptor pentru o ora.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu