Pentru aluat:
3 linguri untura
1 pachet margarina Rama 250 gr
150 ml bors
un varf de sare
faina cat cuprinde
2 fiole de esente rom Dr Oetker
Pentru crema:
350 gr margarina Rama Maestro
500 gr nuci macinate
100 gr cacao
200g zahar pudra
2 plicuri de zahar vanilat
Margarina se topeste la bain marie impreuna cu untura. Se adauga peste faina, esenta de rom, margarina cu untura si sare.
Se incorporeaza ingredientele si se adauga borsul. Se framanta pana ce devine un aluat omogen.
Din aluat se fac bilute mai lunguiete care se pun in forma de nuci unsa si incinsa. Se coc la foc mic.
Se topeste margarina pe bain marie , care se adauga peste nucile macinate. Se adauga restul ingredientelor si
se amesteca pana devine o pasta omogena. Se da la rece pentru 2 ore.
Dupa ce crema s-a intarit, se umplu cojile si se lipesc 2 cate 2, si de dau prin zahar pudra.
3 linguri untura
1 pachet margarina Rama 250 gr
150 ml bors
un varf de sare
faina cat cuprinde
2 fiole de esente rom Dr Oetker
Pentru crema:
350 gr margarina Rama Maestro
500 gr nuci macinate
100 gr cacao
200g zahar pudra
2 plicuri de zahar vanilat
Margarina se topeste la bain marie impreuna cu untura. Se adauga peste faina, esenta de rom, margarina cu untura si sare.
Se incorporeaza ingredientele si se adauga borsul. Se framanta pana ce devine un aluat omogen.
Din aluat se fac bilute mai lunguiete care se pun in forma de nuci unsa si incinsa. Se coc la foc mic.
Se topeste margarina pe bain marie , care se adauga peste nucile macinate. Se adauga restul ingredientelor si
se amesteca pana devine o pasta omogena. Se da la rece pentru 2 ore.
Dupa ce crema s-a intarit, se umplu cojile si se lipesc 2 cate 2, si de dau prin zahar pudra.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu