miercuri, 9 martie 2011

Fursecuri fragede cu ciocolata

Ingrediente:
200 gr faina
1 lingurita bicarbonat
1 praf de sare
1 ou
1 lingurita esenta de vanilie
120 gr margarina Rama Maestro
14 linguri zahar
120 gr de ciocolata

Intr-un bol,cu ajutorul unui tel, se amesteca ingredientele uscate: faina,sarea si bicarbonatul de sodiu.Separat intr-un castronel, cu ajutorul unei furculite, se bate usor oul in care am incorporat si esenta de vanilie.Intr-un alt recipient se omogenizeaza, cu ajutorul mixerului, margarina taiata cubulete si zaharul pana la o consistenta cremoasa.Se adauga amestecul de ou si esenta de vanilie , ciocolata topita si se mai mixeaza putin.Apoi treptat se incorporeaza ingredientele uscate, dupa fiecare adaugire mixand foarte bine.Intindeti aluatul pe folie alimentara, sub forma unui dreptunghi. Dupa care il impachetati si va sta la frigider pentru 2h. Sunt gata de introdus in cuptorul preincalzit, la foc mediu pentru 20-25 de minute. Sunt gata cand au capatat o culoare aurie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu