Pentru aceasta reteta am folosit:
Urzici
Lapte
Usturoi
Faina 3 linguri
2 oua
putin ulei
Am spalat urzicile bine la jet de apa si le-am lasat la scurs. Am pus intr-o oala apa la clocotit, si cand a fiert apa, am pus urzicile la fiert. Am lasat sa dea vreo 3 clocote, apoi am scos urzicile afara, am oprit din zeama putin si urzicile le-am lasat sa se scurga si sa se raceasca bine.
Intre timp, intr-o oala am pus putin ulei si 3 linguri de faina , si am pregatit rantasul, apoi am pus peste, usturoi taiat mititel si am lasat putin pe foc.
Cand s-au racit urzicile, le-am tocat nu foarte marunt,
am pus peste rantas urzicile, am lasat putin fara zeama , apoi am pus putina zeama peste si lapte, am lasat sa fiarba la foc mic putin mestecand continu. Am pus delikat si gata urzicile.
Urzici
Lapte
Usturoi
Faina 3 linguri
2 oua
putin ulei
Am spalat urzicile bine la jet de apa si le-am lasat la scurs. Am pus intr-o oala apa la clocotit, si cand a fiert apa, am pus urzicile la fiert. Am lasat sa dea vreo 3 clocote, apoi am scos urzicile afara, am oprit din zeama putin si urzicile le-am lasat sa se scurga si sa se raceasca bine.
Intre timp, intr-o oala am pus putin ulei si 3 linguri de faina , si am pregatit rantasul, apoi am pus peste, usturoi taiat mititel si am lasat putin pe foc.
Cand s-au racit urzicile, le-am tocat nu foarte marunt,
am pus peste rantas urzicile, am lasat putin fara zeama , apoi am pus putina zeama peste si lapte, am lasat sa fiarba la foc mic putin mestecand continu. Am pus delikat si gata urzicile.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu