miercuri, 9 martie 2011

Tort a la` Ramonel

6 oua mari
130 gr faina
230 gr zahar
1 praf de copt Dr Oetker
1 litru frisca lichida Hu la la
Crema de ciocolata Dr Oetker
450 ml lapte
zahar vanilat Dr Oetker
O1banana
2 portocale
1 kiwi

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma apoi punem zaharul si mixam pana la dizolvarea acestuia.
Se adauga treptat cate un galbenus amestecanduse continuu, apoi faina se pune in ploaie si la fel amestecam pana la omogenizare. SE pune praful de copt stins cu lapte. Intr-o tava punem hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptor cam 35 de minute, in cuptorul preincalzit.
Intre timp pregatim frisca cum scrie pe cutie, o lasam putin la frigider, facem crema dupa instructiunile de pe punga, la fel o punem si pe ea la rece in frigider. Cand e gata blatul se lasa sa se raceasca bine si se taie in 3 parti cu cutitul umezit mereu. Pe primul blat ungem cu frisca, si punem, si banane dar lasam cateva pentru ornat, Punem al 2-lea blat peste si il ungem cu crema si kiwi, apoi punem ultimul blat incarcam cu frisca si se orneaza cu kiwi, portocala si banana.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu